Fémdetektor


Fisher F44 11 hüvelykes femdetektor

Fisher F44 11 hüvelykes femdetektor

👌 A neves amerikai cég Fisher F44 detektora univerzális berendezés, amely a legigényesebb keresőket is kielégíti. Az érzékelő teljesen vízálló , így extrém időjárási körülmények között is használható. 11 "-os elliptikus koncentrikus szondával van felszerelve . Számos szükséges és hasznos funkcióval rendelkezik, például: érzékenység beállítása, megkülönböztetés, nem kívánt tárgyak kivágása (NOTCH). Minden adatot egy nagy, könnyen olvasható kijelzőn..



Fisher Fémdetektor F22 9 inch

Fisher Fémdetektor F22 9 inch

👌 A neves amerikai cég Fisher F22 detektora univerzális berendezés, amely a legigényesebb keresőket is kielégíti. Az érzékelő teljesen vízálló , így extrém időjárási körülmények között is használható. 9 "-os elliptikus koncentrikus szondával van felszerelve . Számos szükséges és hasznos funkcióval rendelkezik, például: érzékenység beállítása, megkülönböztetés, nem kívánt tárgyak kivágása (NOTCH). Minden adatot egy nagy, könnyen olvasható kijelzőn..



Garrett ACE 150 fémkereső készlet, 120 cm, 98805 (98805)

Garrett ACE 150 fémkereső készlet, 120 cm, 98805 (98805)

👌 Fémkereső készlet, ACE 150Érme mélységjelző17 x 23 cm PROformance szondaGrafikus tárgyazonosítóKényelmesen kezelhető kedvező árú fémkereső hobbi- és szabadidős tevékenységekhez. Jó üzemi teljesítmény és felszereltség, kis súly. Egyszerű kezelés a nagyon masszív elliptikus és vízálló keresőszondával.Jellemzők: Grafikus tárgyazonosító és vezetőképesség kurzor 5 szegmenssel · Accept/Reject (elfogadás/elutasítás) gomb · Érme mélységjelző · Anyag..



Fémkereső Garrett ACE200i (1141370)

Fémkereső Garrett ACE200i (1141370)

👌 Fémkereső készülék, ACE 200i3 kereső program1 szegmenses vas diszkriminációFrekvencia: 6,5 kHz4 fokozatú érzékenység beállításMegbízhatóság, innovatív technológia és magas felhasználóbarát kialakítás jellemzi ezt a fémkeresőt.Mindegy, hogy érméket, relikviákat, patkókat vagy elveszett fontos csavarokat keres. Az ACE gyorsan használatra kész, egyszerűen kezelhető és kényelmesen vezethető. A gyors és hatékony fémfelismeréssel különböző fémtípusokat..



Fémkereső készülék, Garrett 1140900Pro Pointer AT (1140900)

Fémkereső készülék, Garrett 1140900Pro Pointer AT (1140900)

👌 Fémkereső készülék, Pro-PointerHang- és rezgő riasztásVízálló 3 m-ig360°-os kutatómezőPont helymeghatározás a készülék hegyévelBeépített LED fény a gyengén világított helyekhezA Garrett PRO pointer speciálisan a legkisebb méretű, nehezen megtalálható fémtárgyak keresésére alkalmas, a ponthelyzet észlelő szondának köszönhetően. Egy gombnyomásra a készülék azonnal üzemkész, és az észlelt fémtárgyakat hang- és rezgő riasztással jelenti. A Garrett..



QuestMetalDetectors Scuba Tector víz alatti fémdetektor

QuestMetalDetectors Scuba Tector víz alatti fémdetektor

👌 A Quest Scuba Tector 2019 verzió egy víz alatti fémdetektor, amely sós és édesvízben történő munkavégzésre alkalmas, 13 × 10 cm-es impulzus tekerccsel és nagyon egyszerű interfésszel ellátva. A Quest Scuba Tector egy nagy teljesítményű fémdetektor a kezdő kincsvadászok számára, víz alá rejtve. A készülék 60 m mélységig vízálló, édes és sós vízben egyaránt használható . A készülék szíve egy érzékeny 13 × 10 cm-es tekercs , amelynek működési..



Garrett Super Scanner V Kézi detektor Digitális (LED), akusztikus 1165190

Garrett Super Scanner V Kézi detektor Digitális (LED), akusztikus 1165190

👌 Műszaki adatok: Kijelző típus: Digitális (LED), akusztikus · Méret, hossz: 420 mm · Méret, magasság: 41 mm · Méret, szélesség: 83 mm · Súly: 500 g · Súly, megjegyzés: Elemmel · Termék típus: Kézi detektor · Tápellátás: 1 db 9 V-os elem (vele szállítjuk)..



Fémkereső inSPORTline Skagway

Fémkereső inSPORTline Skagway

👌 Az inSPORTline Skagway fémkereső a megfelelő segítőtárs lesz számodra az érmék és az értéktárgyak megtalálásában, akár kezdő vagy, akár régóta mozogsz a detektorok világában! Értékelni kell könnyű konstrukcióját, könnyű összeszerelhetőségét, amit néhány perc alatt elvégezhetsz, és az innovatív technológiát, amiknek köszönhetően a kincsvadászat még kellemesebbé és szórakoztatóbbá válik. A fémkereső jól áttekinthető, intuitív..



Esővédő fémdetektoros kapuhoz ARS-600T.SRC

Esővédő fémdetektoros kapuhoz ARS-600T.SRC

👌 Az ARS-600T.S/RC egy műanyag esővédő az ARS-600T.S/800A/12 típusú 12 zónás fémdetektoros kapuhoz Anyaga:Műanyag Funkció:csapódó eső elleni védelem Egyéb tulajdonság:kompatibilis: ARS-600T.S/800A/12 fémfetektoros kapu Garancia (jogi személy esetén):12 hónap Tanusítvány:CE Gyártó:ARSENAL..



Maclean MCE972 Fém detektor

Maclean MCE972 Fém detektor

👌 Nagy LCD kijelző (75x40 mm) Fém megkülönböztetés három tónusú audiojellel 12 szintű érzékenység Jack 6,3 mm-es fejhallgató kimenet 12 fokozatú mélységérzékelő Manuális talajegyensúly beállítás Tápellátás két 9 V-os elemmel (nem tartozék) Munkafrekvencia: 6,7 kHz Kis tárgyak, például érmék: 17 cm – 25 cm Közepes méretű tárgyak, például pisztoly: akár 40 cm Nagy tárgyak mint a lovagok páncélja: 80 cm Rendkívül nagy tárgyak, például páncélozott..



Lcd-kijelzős fémdetektor 20 cm, max. 300 cm keresési mélységgel

Lcd-kijelzős fémdetektor 20 cm, max. 300 cm keresési mélységgel

👌 Ezt a fémdetektort olyanoknak találták ki, akik egy nagy teljesítményű fémdetektorra vágynak, ami sokféleképpen használható, és rendkívül érzékeny. Olyan fémeket tud észlelni, mint például vas, ezüst, réz stb. A hajszálpontos funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagy pontossággal keressenek fémet különböző földtípusokban. Képes érmenagyságú tárgyakat 18 cm mélységig és nagyobb tárgyakat 300 cm mélységig felfedezni. A keresőtekercs..



Fémdetektor fémdetektor kobra tector ct-1037

Fémdetektor fémdetektor kobra tector ct-1037

👌 szonda : vízálló átmérő 250 mm kijelző : LCD beállítási lehetőség : DISCRIMINATION (fém megkülönböztetés) beállítási lehetőség : SENSITIVITY (érzékelési érzékenység) beállítási lehetőség : VOLUME érzékelési tartomány : kis (pl. érmék): kb. 26 cm-ig közepes (pl. fegyverek): kb. 60 cm-ig nagy (pl. páncélok): 160 cm felettakusztikus jelzések: beépített hangszóró 3,5 mm-es jack fejhallgató-csatlakozó (fejhallgató nem tartozék) magasság a talajtól:..



KARMA 13 hüvelykes DD Nokta Impact tekercses fémdetektor

KARMA 13 hüvelykes DD Nokta Impact tekercses fémdetektor

👌 A bolgár Karma szondája DD 13 ", a Nokta ütésérzékelőknek szentelve. Növeli a hatótávolságot és a seprési területet. Műszaki adatok: szonda típusa: DD átmérője: 34 cm az érzékelési tartomány növekedése akár 30% (a detektor modelljétől függően) kiváló minőségű japán gyártmányú kábel nagyobb stabilitás, ha elektromágneses interferenciával dolgozik a területen könnyű epoxigyantával töltve a külső héjat kiváló minőségű védőréteg borítja..



Fémdetektor Kobra Tector CT-1032

Fémdetektor Kobra Tector CT-1032

👌 Kobratektor fémdetektor Modell: CT-1032 Kobra tector fémdetektor Ez az eszköz ideális fém tárgyak, arany, ezüst, beleértve az érméket, a katonai, ékszereket vagy más értékes tárgyakat, amelyek a föld alatt rejtettek. Az érzékelő könnyű és sokoldalú, és nagyon könnyen használható. Új eszközöket árusítunk garanciával és lengyel felhasználói kézikönyvvel. Főbb jellemzői: Pontos, vízálló szonda, 240 mm átmérőjű LCD kijelzö ..



Sunen MD20 Fémdetektor

Sunen MD20 Fémdetektor

👌 Képzeld el, hogy a tengerparton vagy, a nap gyengéden simogatja a bőrödet, és fémdetektorral a kezedben izgalmas expedícióra indulsz. Bip bip! Ő jelzi, hogy valamilyen fém elérhető közelségbe kerül. Lehet ez egy elfelejtett kulcs, egy elveszett érme vagy valami igazán csodálatos soha nem tudhatod, mi bukkan fel a homok alatt! Ez nem csak a szakemberek számára készült kütyü bárki könnyedén felfedezheti a keresés művészetét. Ez egy nagyszerű lehetőség a szabadban..



Fémkereső inSPORTline Quick Shooter

Fémkereső inSPORTline Quick Shooter

👌 Kezdő érme- és ereklyekereső vagy? Nem tudod, milyen eszközt válassz, hogy könnyen kezelhető, ugyanakkor hatékony legyen? Az inSPORTline Quick Shooter fémkereső lesz az igazi számodra! Összeszereléséhez nincs szükséged semmilyen speciális eszközre, és néhány perc alatt képes leszel mindent összeszerelni. A fémkereső jól kivehető LCD kijelzővel rendelkezik egyszerűen megjelölt funkciókkal, aminek köszönhetően a készülék megmutatja a keresett tárgy..



Nagy pontosságú, vízálló fémdetektor kincskeresőknek – keress érmét, aranyat, ezüstöt, ékszereket, szerszámokat könnyedén (BBV)

Nagy pontosságú, vízálló fémdetektor kincskeresőknek – keress érmét, aranyat, ezüstöt, ékszereket, szerszámokat könnyedén (BBV)

👌 Mennyi esély van rá, hogy kincset találsz a föld alatt? Hát fémdetektor nélkül semmi! Fémdetektorral azonban növelheted az esélyt, de ha kincset nem is találsz, az elveszett érméket, arany, ezüst ékszereket, kulcsokat, órákat, szerszámokat könnyedén, hosszú időn át tartó keresgélés nélkül megtalálod! Ez a nagy teljesítményű, hordozható fémdetektor minden fémet megtalál a földben és azonnal jelzi is neked a fejhallgatón keresztüli hangjelzéssel. A..



Fémkereső detektor, Velleman CS100N Basis (CS100N)

Fémkereső detektor, Velleman CS100N Basis (CS100N)

👌 Fémkereső készülék, CS100N BasisDiszkriminációVU mérővelVízálló keresőtekercsPraktikus bevezető modell fémek alkalomszerű kereséséhez. Diszkriminációval, a különböző fémek jobb azonosításához.Jellemzők: Diszkrimináció · Fejhallgató kimenet (3,5 mm) · VU mérő · Vízálló keresőtekercs · Állítható magasságú · hangerőszabályzó · Egyszerű beállítás · ElemtesztMűszaki adatok: Fémkereső típus: Fémkereső · Hossz (max.): 910 mm · Kijelző..



Fémdetektor fémdetektor kobra tector ct-1062

Fémdetektor fémdetektor kobra tector ct-1062

👌 szonda : vízálló átmérő 190 mm kijelző : analóg beállítási lehetőség : DISCRIMINATION (fém megkülönböztetés) beállítási lehetőség : VOLUME hangjelzés : beépített hangszóró 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó (fejhallgató nem tartozék) magasság a talajtól : 4-5 cm súly : 1 kg (elemmel együtt) Tápegység : 1 x 9 V-os elem (nem tartozék)..



Fémdetektor fémdetektor kobra tector ct-1065

Fémdetektor fémdetektor kobra tector ct-1065

👌 CobraTector fémdetektor Modell: CT-1065Cobra Tector fémdetektor Ez a készülék ideális a föld alatt elrejtett fémtárgyak, arany, ezüst, köztük érmék, katonai tárgyak, ékszerek vagy egyéb értéktárgyak hatékony keresésére. A detektor könnyű és sokoldalú, valamint nagyon könnyen használható. A készülékeket újonnan, garanciával és lengyel használati utasítással értékesítjük.Főbb jellemzők: precíz, vízálló szonda 190 mm átmérőjű szondával. analóg..



Pinpointer fémdetektor cobra tector ct-1077

Pinpointer fémdetektor cobra tector ct-1077

👌 Cobra Tector fémdetektor CT-1077 modell Főbb jellemzők: ✅ 360° szondázás ✅ érzékenység 4-5 cm ✅ 3 riasztási mód: hang, rezgés, hang+rezgés ✅ akkumulátor szintjelző ✅ beépített LED-es zseblámpa a sötétben és sötét helyeken való kereséshez ✅ tápellátás 1 x 9 V-os elemmel (nem tartozék) ✅ memória funkció - megjegyzi a legutóbbi beállításokat ✅ vízálló - IPX8 ✅ automatikus hangolás ✅ alacsony súly (0,18 kg) a kényelmes használat érdekében ..


Fémdetektor 5 (100%) 50 x Értékelések

Termékkategóriák femdetektor : 21 termék.


facebook youtube

© 2024  Fémdetektor Szerviz információk