EINHELL


Einhell Freelexo 500 BT Robotfűnyíró

Einhell Freelexo 500 BT Robotfűnyíró

👌 Az Einhell FREELEXO 500 BT robotfűnyíró a nagy teljesítményű Power X-Change család tagja, amely korlátlan rugalmasságot biztosít a rendszercsaládon belül. A sorozat lítium-ion akkumulátorai minden rendszereszközzel kombinálhatók. A FREELEXO-t applikáción keresztül Bluetooth segítségével lehet vezérelni, és a robotfűnyíró beállításai egyéni igények szerint állíthatók be. Emellett intuitív billentyűzettel is rendelkezik. Az alkalmazás segítségével az Einhell..



Einhell GC-PM 46 S HW-E Önjáró Benzines Fűnyíró, Piros-Fekete

Einhell GC-PM 46 S HW-E Önjáró Benzines Fűnyíró, Piros-Fekete

👌 A GC-PM 46 S HW-E benzines fűnyíró egy robusztus és erőteljes fűnyíró, amely megbízható segítőnek bizonyul minden ambiciózus amatőr kertész számára, ha kiterjedt pázsitot kell karbantartani. Erőteljes léghűtéses, egyhengeres, négyütemű motorja nagy nyomatékot ad le, amellyel még a sűrű, magas növényzetet is gyorsan át lehet vágni. A kulcs elfordításával egyszerűen és gyorsan indítható az elektromos indító funkciónak köszönhetően. A szállításhoz..



Einhell TE-DH 50 Elektromos Bontókalapács

Einhell TE-DH 50 Elektromos Bontókalapács

👌 Einhell bontókalapács TE-DH 50 Gyártói cikkszám 4139130 •50 J ütőenergia a maximális teljesítmény érdekében •Robusztus SDS-Max tokmány a gyors szerszámcsere érdekében •Csökkentett rezgésszintű munkavégzés a rezgéselnyelő fő fogantyúnak köszönhetően •Függőlegesen 180 ° / vízszintesen 360 °-ban állítható pótfogantyú •Az automatikusan leálló szénkefék megakadályozzák, hogy a készülék meghibásodjon •Lágyindítás a biztonságos használat..



Einhell TC-TS 315 U asztali Körfűrész

Einhell TC-TS 315 U asztali Körfűrész

👌 Asztali körfűrész TC-TS 315 U Cikkszám 4340556 Asztalhosszabbítás hosszabb munkadarabok vágásához A fűrészlap védőburkolata átlátszó, így jobban láthatja a vágás vonalát Egyszerű mozgatás fogantyúval és kerekekkel felszerelt állványnak köszönhetően A fűrészlap max. 45°-ig dönthető Állítható magasságú fűrészlap a biztonságos munkavégzés érdekében Erős és hosszú párhuzamos ütköző szegélyvágásokhoz Szögütköző és vezetősín -60°-tól..



Einhell GE-CM 3636 Li Fűnyíró

Einhell GE-CM 3636 Li Fűnyíró

👌 Az Einhell GE-CM 36/36 Li (2 x 4,0Ah) akkumulátoros fűnyíró a rendkívül sokoldalú és nagy teljesítményű Power X-Change család tagja, melyet max. 400 m² nagyságú területek megmunkáláshoz ajánlunk. A fűnyírót a PXC rendszercsalád két darab felhasználóbarát 18 V (4,0 Ah) akkujával üzemeltetheti. A készüléket két darab akkumulátorral és két darab töltőkészülékkel vásárolhatja meg. Az akkumulátorokon található 3 db töltöttségi szint jelző LED, amelyekről..



Einhell GC-PM 465 S Önjáró benzines fűnyíró

Einhell GC-PM 465 S Önjáró benzines fűnyíró

👌 A GC-PM 46/5 S benzines fűnyíró egy robusztus, nagy teljesítményű eszköz, amely megbízható segédeszköznek bizonyult nagy füves területek nyírásánál. Egyhengeres, négyütemű motorja nagy nyomatékkal rendelkezik, a lekapcsolható hátsókerék-hajtás pedig folyamatos előtolást biztosít. A kilencfokozatú, központi vágási magasságállításnak köszönhetően a készülék egyszerűen és nagyon pontosan beállítható a kívánt vágási magasságra. A GC-PM 46/5 S..



Einhell TC-SM 25341 Dual gérvágó

Einhell TC-SM 25341 Dual gérvágó

👌 Einhell vonó-fejező-gérvágó fűrész TC-SM 2534/1 Dual Gyártói cikkszám 4300395 • Húzó funkció széles munkadarabokhoz, 340 mm-ig • Forgóasztal precíz szögbeállítással, ferde vágásokhoz • Mindkét irányba (balra és jobbra) dönthető fűrészfej, ferde vágásokhoz • Elektromos hálózatról üzemeltetett lézer a pontos vágásvezetésért • Asztalszélesítés a hosszabb munkadarabok elvágásához • Balra és jobbra tolható sínekkel felszerelt ütköző •..



Einhell GE-CM 3641 Li – Solo akkus fűnyíró

Einhell GE-CM 3641 Li – Solo akkus fűnyíró

👌 A GE-CM 36/41 Li - Solo akkumulátoros fűnyíró a Power X-Change rendszercsaládba tartozó praktikus és sokoldalú segítőtárs, amellyel könnyedén szebbé varázsolhatja az otthoni zöld területeket. A nagy teljesítményű lítium-ion cellás akkumulátorokat a Power X-Change termékcsalád valamennyi készülékéhez használhatja. A fűnyírót szénkefe nélküli (Brushless) elektromotor üzemelteti, amely tartósabb és nagyobb teljesítmény leadására képes, mint szénkefével..



Einhell TE-DH 32 Bontókalapács 1500W

Einhell TE-DH 32 Bontókalapács 1500W

👌 Az Einhell TE-DH 32 bontókalapács 1500 watt teljesítményt továbbít a befogatott szerszámba, 32 joule ütéserősséget biztosítva ezzel. Bontókalapácsokra akkor van szükség, ha komolyra fordul a dolog, és olyan ellenálló anyagokat kell szétbontania, illetve össze- és feltörnie, mint a kő, beton vagy tégla. A bontókalapácsok rendkívül nagy igénybevételnek vannak kitéve, ezért a szerszámgép tervezésekor a tartósság és a hosszú élettartam biztosítása volt az egyik..



Einhell TE-VE 5501 forgácselszívó

Einhell TE-VE 5501 forgácselszívó

👌 Einhell elszívó berendezés TE-VE 550/1 A Cikkszám 4304156 Automata dugalj indítófunkcióval elektromos szerszámok csatlakoztatásához Fogantyú és keret a könnyű mozgatás érdekében Stabilitás a masszív lábaknak köszönhetően (gyűjtőzsáktartóval) 100 mm átmérőjű, 250 cm hosszúságú gégecső Elszívóadapter (2 x 36 mm, 100 mm-en) Multiadapter-készlet (Ø 36 - 100 mm) Rögzítőkampók a zsák gyors és egyszerű cseréjéhez Tartós és egyenletes indukciós motor ..



Einhell 3413172 PXC GE-CM 3637 Akkumulátoros Fűnyíró (akku és töltő nélkül), Piros

Einhell 3413172 PXC GE-CM 3637 Akkumulátoros Fűnyíró (akku és töltő nélkül), Piros

👌 Az Einhell GE-CM 36/37 Li-Solo akkumulátoros fűnyírójával a gyepápolás többé nem fáradtság. A kiváló minőségű Power X-Change akkumulátorok nagy teljesítményt és kábelek nélküli használatot tesznek lehetővé. Az akkumulátort az Einhell PXC termékcsaládjának összes készülékéhez használhatja. A két darab nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátornak köszönhetően többé semmi sem állhat a gyepápolás útjába! A 25-75 milliméter között állítható..



Einhell TH-AC 2405010 OF Kompresszor

Einhell TH-AC 2405010 OF Kompresszor

👌 A TH-AC 240/50/10 OF sokoldalú kompresszor, amely álló, helytakarékos kialakításával és 0-10 bar üzemi nyomás között állítható nyomáscsökkentővel számos, sűrített levegővel végezhető munkához tesz jó szolgálatot. A olajmentes motor nem igényel kenést, ezért nagyon kevés karbantartás szükséges, és bármilyen pozícióban szállítható. A TH-AC 240/50/10 OF kompresszor szabályozott munkanyomása a nyomáscsökkentővel szabályozható, a nyomásmérő jelzi ki és..



Einhell TE-VC 2230 SACL Nedves-Száraz porszívó - Inox

Einhell TE-VC 2230 SACL Nedves-Száraz porszívó - Inox

👌 Az Einhell TE-VC 2230 SACL száraz-nedves porszívó egy kiváló minőségű, 1400 watt teljesítményű, L-porosztályba sorolt ECO-porszívó. Bármilyen mosható padlófelületet kell is tisztává varázsolnia, a száraz-nedves porszívó soha nem fogja cserben hagyni! A száraz-nedves porszívó tökéletes kiegészítője a háztartásban alkalmazott tisztítógépeknek: segítségével alaposan megtisztíthat minden felületet még akkor is, ha mély és beszáradt szennyeződésekkel kell..



Einhell Agillo Akkus Fűkasza (Akku és töltő nélkül)

Einhell Agillo Akkus Fűkasza (Akku és töltő nélkül)

👌 Einhell 3411320 PXC AGILLO Solo akku és töltő nélkül akkumulátoros fűkasza Einhell akkus fűkasza AGILLO Gyártói cikkszám 3411320 •A Power X-Change család tagja, 2 x 18 V akkumulátorral üzemeltethető •Einhell Brushless-technológia - szénkefe nélküli elektromotorral •Optimális erőátvitel és súlyelosztás a motornak köszönhetően •Fordulatszám szabályozó elektronika •Univerzálisan beállítható szarv (kétkezes fogantyú) •Szétszerelhető nyél -..



Einhell TC-TS 20253 Eco asztali körfűrész

Einhell TC-TS 20253 Eco asztali körfűrész

👌 Einhell TC-TS 2025/3 eco asztali körfűrész Termékinformációk: Továbbfejlesztett, erős párhuzamos ütköző pontos vágásokhoz 2 az 1-ben fűrészlap-beállítási lehetőség (magasság és dőlésszög ugyanazzal a fogantyúval) Szögütköző az egyszerű ferde vágásokért (+/- 60°) Forgácselszívó csatlakozó csonkkal a készülékházon és a fűrészlap védőburkolatán 850 mm magasságú munkaállvány Készülékházon elhelyezett tápkábeltartó Az Einhell TC-TS 2025/3..



Einhell TC-TS 20252 U asztali körfűrész

Einhell TC-TS 20252 U asztali körfűrész

👌 Einhell KÖRFŰRÉSZ TC-TS 2025/2 U Jobbra és balra kihúzható asztalszélesítés széles munkadarabokhoz Továbbfejlesztett, erős párhuzamos ütköző pontos vágásokhoz 2 az 1-ben fűrészlap-beállítási lehetőség (magasság és dőlésszög ugyanazzal a fogantyúval) Szögütköző ferde vágásokhoz (+/- 60°) Forgácselszívó csatlakozó csonkkal a készülék burkolatán és a fűrészlap védőburkolatán 850 mm magasságú munkaállvány Készülékházra szerelt..



Einhell TE-DW 180 Elektromos falcsiszoló 1300 W

Einhell TE-DW 180 Elektromos falcsiszoló 1300 W

👌 Az Einhell TE-DW 180 falfeldolgozó rendszerrel a barkácsolás rajongója ideálisan fel van szerelve a helyreállítási, felújítási és befejező munkákhoz. Az ergonomikus kialakítás a kényelmes működést teszi lehetővé. Az állítható kiegészítő fogantyú lehetővé teszi az optimális kezelhetőséget, hogy a munka a lehető legfáradhatatlanabb és kényelmesebb legyen. Ezen felül szilárd, biztonságos tapadást és rendkívül egyszerű kezelhetőséget biztosít minden..



Einhell GE-SA 1640 talajlazító és gyepszellőztető

Einhell GE-SA 1640 talajlazító és gyepszellőztető

👌 Einhell elektromos gyeplazító-szellőztető GE-SA 1640 Cikkszám 3420590 Nagy teljesítményű főáramkörű motor 3 az 1-ben készülék: talajlazító, szellőztető, fűgyűjtő funkcióval Golyóscsapágyas késhenger 20 acélkéssel Golyóscsapágyas levegőztetőhenger 30 karommal Állítható magasságú és összecsukható nyél 4 fokozatú központi magasságállítás parkolópozícióval Nagy felületű, füvet kímélő kerekek Nagy méretű, 48 liter űrtartalmú gyűjtőzsák..



Einhell GE-CM 3634-1 Li-Solo Fűnyíró

Einhell GE-CM 3634-1 Li-Solo Fűnyíró

👌 Az Einhell GE-CM 36/34-1 Li-Solo akkumulátoros fűnyírójával gyerekjáték a gyep ápolása. A kiváló minőségű Power X-Change akkumulátorok mindig nagy teljesítményt biztosítanak. Sőt! Mostantól a kábelekkel járó vesződséget is elfelejtheti! Az akkumulátort az Einhell PXC termékcsaládjának valamennyi készülékéhez használhatja. A két darab nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátornak köszönhetően többé semmi sem állhat a gyepápolás útjába! A 25-65..



Einhell GE-DP 900 Cut aprítófejes szennyvízszivattyú

Einhell GE-DP 900 Cut aprítófejes szennyvízszivattyú

👌 Termékinformációk: - Felhasználóbarát szállítás az ergonomikusan kialakított fogantyúval - Fokozatmentesen állítható magasságú úszókapcsoló - Dupla mechanikus tömítés a hosszú élettartamért - Öntött alumínium és öntöttvas ház nagy igénybevételhez - Vágóegység rendszer a szilárd anyagok méretének csökkentésére - 2"-os tömlőcsatlakozó nagy tömlőátmérőhöz Az Einhell GE-DP 900 Cut szennyvízszivattyú 900 W-os teljesítményével és 16 000..



Einhell TC-AC 190508 Kompresszor

Einhell TC-AC 190508 Kompresszor

👌 Az Einhell TC-AC 190/50/8 kompresszor egy olyan multifunkciós alapkészülék, amely nem hiányozhat egyetlen garázsból vagy műhelyből sem: a sűrítettlevegővel működő szerszámok teljesen új dimenzióját nyitja meg Ön előtt! Az 1500 watt teljesítmény lehetővé teszi, hogy max. 8 bar nyomásig számos feladatot elvégezhessen a kompresszorral. A nyomás – az elvégzendő feladat jellegéhez igazítva – csökkenthető a nyomásszabályozó segítségével. A 50 liter űrtartalmú..



Einhell TC-TW 100 szerszámkocsi

Einhell TC-TW 100 szerszámkocsi

👌 Optimalizálja Műhelyét az Einhell MűhelykocsivalKimagasló német minőség és innováció jellemzi az Einhell termékeit, amely már évtizedek óta szolgálja ki a barkácsolók és szakemberek igényeit világszerte. Az Einhell TC-TW 100 műhelykocsi tökéletes partner ha rendet és effektivitást szeretne vinni munkahelyére vagy garázsába.Robusztus KialakításA műhelykocsi masszív felépítéssel rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy akár 75 kilogramm súlyú szerszámokat is..


EINHELL 3 (60%) 44 x Értékelések

Termékkategóriák einhell : 22 termék.


facebook youtube

© 2024  EINHELL Szerviz információk